Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-08@23:14:11 GMT

فاضل میبدی : نمی خواهند با تندروها برخورد کنند

تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۷۶۳۵۴

فاضل میبدی : نمی خواهند با تندروها برخورد کنند

چهار شنبه شب گذشته مراسم بزرگداشت شهادت سومین شهید محراب، آیت الله صدوقی در مسجد حظیره شهر یزد دچار اغتشاش شد . تندروها ، سخنرانی حجت الاسلام مسیح مهاجریمدیرمسئول روزنامه جمهوری اسلامی و یکی از نجات یافتگان حادثه بمب گذاری دفتر حزب جمهوری اسلامی سخنران را برهم زدند . مراسم روال معمول را طی می کرد تا اینکه سخنران " آیت الله هاشمی" را یکی از دلسوزان و بزرگان انقلاب اسلامی نامید ،دراین هنگام چند نفر که برخی از آنها ملبس به لباس روحانیت بودند با فریاد به مخالفت با سخنان مهاجری پرداختند موضوعی که باعث شد وی بدون تکمیل سخنانش تن به پایان منبر دهد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اغتشاش در حالی است که هنوز یک ماه از بر هم زدن سخنرانی "سید حسن خمینی " در سی و سومین مراسم ارتحال امام (ره) وتذکر و ااعلام مخالفت رهبری با این گونه اخلاال در نظم و تنش زایی ها نمی گذرد.

حجت الاسلام محمد تقی فاضل میبدی تاکید دارد تحرکات تندرو ها ، خلاف نظر رهبری و مغایر فانون اساسی و شرع است اما به دلیل حامیان نیرومندی که دارند ، تاکنون از بازخواست و مجازات مصون مانده اند.

گفت و گوی خبر آنلاین با این عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم و استاد دانشگاه را بخوانید:

شب گذشته هنگام سخنرانی مسیح مهاجری در یزد عده ای با سر و صدا موجبات اختلال در ادامه مراسم شدند . نظرتان درباره این رخداد چیست؟

گروهی در این مملکت هستند که اخلال در نظم عمومی ایجاد می کنند و برخی سخنرانی ها را نیز به هم می زنند ، تحرکات آنان ، قطعا، خلاف قانون اساسی و قانون شرع است . روش معمول این است که اگر با سخنرانی آفای مسیح مهاجری مخالف هستند باید بیایند سخنرانی را گوش دهند و در پایان فردی بلند شود و سخنرانی ایشان را نقد کند . اخلال در نظم عمومی خود جرم سنگینی است اما متاسفانه کسی هم با این گروه بر خورد نمی کند .

بیشتر بخوانید:

یک ماه پس از اعلام مخالفت رهبری با این گونه حرکت ها / تندروها مراسم بزرگداشت شهید صدوقی را هم به آشوب کشیدند

انتقاد به اغتشاش در مراسم بزرگداشت شهید صدوقی / این اغتشاشگران سیاسی از رهبری عبور کرده اند؟ مسیح مهاجری : اشهدبالله می‌گویم حصری‌ها و ممنوع‌التصویرها از دلسوزترین افراد هستند

اختلال در سخنرانی سیدحسن خمینی تک تحرک بود یا سرآغاز زنجیره تحرک ها ؟ / مصونیت آهنین خودسرهای سازماندهی شده

این تحرکات خود جوش هست ؟

خیر ،من این حرکات را خود جوش و به تعبیر بعضی ها مردمی نمی بینم .

همین طیف تندرو ، کمتر از یک ماه پیش نیز در مراسم سالروز رحلت امام { ره} و هنگام سخنرانی سیدجسن خمینی ، تحرک مشابهی انجام دادند که با واکنش و انتقاد صریح رهبری مواجه شدند . علت تکرار تحرکات خودروها چیست ؟

مخالفت صریح رهبری با اغتشاش گری، اقدام بسیار خوب و شایسته ای بود. همین موضع گیری ایشان ، بهترین دلیل است که مسئولان ذیربط ، بهانه و توجیهی برای پرهیز از برخورد قانونی با تندروها نداشته باشند و تندروها نیز نتوانند زیر نقاب انقلابی بودن و پیروی از رهبری پنهان شوند. بنابراین ، اگر تحرکات تندروها تکرار می شد ، بخش عمده ای از آن به دلیل کوتاهی نهادها و مقامات مسئول در برخورد جدی با آنان است .

اغتشاش زمانی آغاز شده که مسیح مهاجری ، از مرحوم هاشمی و خاتمی سخن گفته اند ...

اینکه دیگر خیلی بد تر است ،مگر نسبت به آقای هاشمی یا خاتمی صحبت کردن جرم است ؟ در این مملکت . نباید در سخنرانی ها تا اسم کسی برده می شود یلند شوند و شلوغ کنند .من بر این باور هستم

تندروها از پیگیری و پیگرد قانونی ، مصون هستند و با آنان برخوردی نمی شود . اگر کارگر یا معلمی پیگیر حقوق قانونی خود باشد و سخنانی در اعتراض به تضییع جقوقش بیان کند ، دستگیر ، بازجویی و با پرونده اتهامی گاهی سنگین ، روانه دادگاه می شود اما با کسانی که مراسم های مختلف و مهم مذهبی یا سیاسی را بهم می زنند و شعرهی تند سیاسی علیه شخصیت ها سر می دهند و اخلال شان در رسانه های داخلی و خارجی ، بازتاب گسترده ای می یابد ، مورد هیچ بازخواست یا مجازاتی قرار نمی گیرند. پیام این مصونیت غیرقانونی و سهل گیری غیرمنطقی ، روشن تر از آن است که بتوان آن را پنهان یا کتمان کرد.

برخی معتقدند مصونیت تندروها در مصلحت اندیشی ، ریشه دارد ...

مصلحت ملی در برخورد جدی با تندروهاست و نه مصونیت آنان . معتثدم ، بخشی از حاکمیت ، بی میلی نیست که تندروها فعال باشند و هر از چندگاهی ، تنش ها و اغتشاشاتی ایجاد کنند. .همان بخشی که با برجام ،آقای هاشمی و خاتمی مخالفت می کرد و با سخنرانی آقا سید حسن مخالفت می کند . به نظر می آید در این مملکت این بخش یک جریان است .اینها در برابر هر سخنرانی که مورد طبع شان نباشد بلند می شوند و چنین جریانی را ایجاد می کنند .

سخن پایانی ؟

ممکن است یک اصلاح طلب هم افراطی باشد ولی با او هم باید برخورد شود. افراطی از هر نسلی که باشد وقتی که از نظم و قاعده و قانون خارج شد باید با او برخورد شود که متاسفانه الان برخورد نمی شود . این درحالی است که اخلال در نظم عمومی ،خلاف نظر رهبری ، مغایر قانون اساسی و همچنین خلاف شرع است .

شرع می گوید شما با هر کس می خواهید مخالفت کنید ،ولی از راه استدلال و برهان این کار را انجام دهید ،متاسفانه در جامعه ما اخلاق ، منطق و عقلانیت رو به افول است و فقط منطق هوچی گری و هیاهو دارد حاکم می شود و این بسیار خطر ناک است . وقتی بخواهند با هوچی گری با یک سخنران برخورد کنند، یعنی جامعه بی منطق .این نه در فرهنگ ایرانی جای دارد و نه در فرهنگ اسلامی.در نهایت اینکه باز تاکید می کنم نمی خواهند با این گروه برخورد کنند

۲۱۲۱۲

کد خبر 1646813

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: محمدتقی فاضل میبدی سید حسن خمینی علی اکبر هاشمی رفسنجانی مسیح مهاجری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۶۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنگره ایران‌شناسی بین‌المللی می‌شود

محمدعلی عزت زاده دبیر اجرایی نخستین کنگره ملی ایران شناسی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا به برگزاری این رویداد توسط انجمن ایران شناسی اشاره کرد و گفت: این انجمن نخستین انجمن علمی در این حوزه است که در سال ۱۳۲۴ توسط دکتر پورداود تأسیس شد. بعد از یک وقفه دوباره این انجمن از از سال ۱۳۹۶ و با همت دکتر محمود جعفری دهقی فعالیت خود را دوباره آغاز کرد.

وی ادامه داد: برگزاری کنگره‌ها و همایش‌های علمی مهم‌ترین کاری است که انجمن‌های علمی و سازمان‌های مردم نهاد برگزار می‌کنند و در این خصوص انجمن علمی ایران شناسی هم بر آن شد تا با توجه به شعبه‌هایی که در سراسر ایران دارد این رویداد را به صورت متمرکز در تهران آغاز کند.

به گفته دبیر اجرایی کنگره ملی ایران شناسی؛ ارزیابی مکاتب ایران‌شناسی، زبان‌ها و گویش‌های ایرانی، متون ادب فارسی، جغرافیا و تاریخ ایران، فرهنگ و هویت ایرانی، مطالعات اجتماعی، محیط زیست، باستان‌شناسی، هنر و معماری و ادبیات تطبیقی، محور‌های این کنگره خواهد بود که در این خصوص سخنرانان به ایراد سخن می‌پردازند.
عزت زاده در خصوص روند برگزاری کنگره افزود: در روز برگزاری که در تاریخ پنجشنبه، ۲۰ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود در مجموع ۴۱ سخنرانی تعریف شده است که ۳۳ سخنرانی آن در ۷ نشست تخصصی تعریف شده است و ۴ سخنرانی درمراسم افتتاح و ۴ سخنرانی هم در مراسم پایانی آن برنامه ریزی شده است.

وی با اشاره به اینکه تعداد ۱۱۲ چکیده به دبیرخانه ارسال شده است، گفت: از مجموع این تعداد آثار رسیده، ۸۱ چکیده توسط داوران پذیرفته شد که تعدادی از آن‌ها برای سخنرانی، تعدادی برای چاپ و تعدادی هم جهت انتشار در پوستر انتخاب شدند.

وی در خصوص برگزاری این رویداد در سال‌های آتی افزود: از آن جایی که ایران شناسی، مهمترین علمی است که ایران امروز به آن نیاز دارد و باید برای احیای هویت ملی گمشده خود نهایت تلاش را کنیم. در این مسیر آموزش و پژوهش حرف اول را می‌زند و انجمن ایران شناسی در نظر دارد تا در سال اینده این کنگره را به صورت بین المللی برگزار کند و حتی فرصتی را فراهم کنیم تا در شهر‌های مختلف آن را برگزار کنیم.

گفتنی است؛ نخستین کنگره ملی ایران شناسی ایران پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت توسط انجمن ایران شناسی در خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روایت حسن روحانی از مخالفت امام خمینی با مرتبط کردن سازمان اطلاعاتی با رهبری و بیت ایشان
  • افتتاحیه راهیان نور در بازی دراز برگزار می‌شود
  • عرضه ۶ عنوان کتاب جدید درباره حاج قاسم سلیمانی در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
  • سخنرانی رئیسی در آیین تجلیل از مدال آوران و قهرمانان ورزشی آغاز شد
  • ۱۱ شب جشن و شادمانی رضوی کاشانی‌ها با «آه و آهو»
  • کنگره ایران‌شناسی بین‌المللی می‌شود
  • مخالفت شدید روزنامه سپاه به ممنوعیت ورود زنان به ورزشگاه‌ها
  • مخالفت شدید روزنامه وابسته به سپاه با ممنوعیت جدید ورود زنان به ورزشگاه‌ها: این یعنی اعتراف به شکست فرهنگی/ مراقب پیامدهای بین‌المللی این اقدام باشید
  • بلینکن خطاب به نتانیاهو: عملیات نظامی در رفح با مخالفت واشنگتن مواجه می‌شود
  • عملیات نظامی در رفح با مخالفت واشنگتن مواجه می‌شود